13:00

Eslövs BK

Referat: Mjällby AIF - Eslövs BK

Serieseger!

Äntligen, efter 10 spelade matcher och 10 vinster, står vi som segrare även om det återstår en match.
Idag fick vi verkligen jobba in i kaklet som man brukar säga, Mjällby gav oss bra motstånd och tog oxå ledningen med 1-0, innan vi i halvtid bestämde oss för att inte ha lika stor respekt längre. Andra halvlek är klockren, vi tar för oss, får upp laget och vi börjar känna igen löpviljan, samarbetet och duellspelet. Snygga och urstarka mål gav oss till sist segern med 3-1, vilket i slutet kändes rättvist med tanke på de många läge vi skapade under andra halvleken.

Avancemanget till Skåneserien Div 1 är klart till 2021, en fin framgång för laget och för klubben.
En sak är säker det finns många duktiga spelare i truppen och laget har en väldigt hög lägstanivå, det visar jämnheten i höstens serie! Stabilt försvar, endast 4 insläppta på 10 matcher och många mål framåt, så sträck på er killar!

Nu njuter vi av seriesegern innan vi ska se till att avsluta snyggt mot Trollenäs på lördag!

Ni är "guld" värda killar, och kul att vara del i gruppen tycker alla vi ledare!